Antwoordspecialisten gezocht

Antwoordspecialisten gezocht

Ben jij een promovendus of postdoc in de onderwijswetenschappen en wil je jouw kennis inzetten voor de onderwijspraktijk? Vind je het uitdagend om (naast je eigen onderzoek) kort literatuuronderzoek te doen, over je eigen vakgebied – of juist een aanpalend onderzoeksterrein? Heb je een vlotte pen en vind je het leuk om daar iets mee bij te verdienen? Dan is de Kennisrotonde op zoek naar jou voor de beantwoording van vragen van onderwijsprofessionals!

Als onderzoeker verbonden aan een onderzoekschool, zoals ICO, ISED of BSI, teken je in op de door onderwijsprofessionals aan de Kennisrotonde gestelde vragen die jou aanspreken. Nadat de vraag is gearticuleerd door een medewerker van de Kennisrotonde, de kennismakelaar, ga jij aan de slag met het literatuuronderzoek. Op basis hiervan schrijf je een antwoord in ca. 500 -1000 woorden.

Deelname aan de Kennisrotonde vormt een waardevolle ervaring en verrijking van je CV; de Kennisrotonde biedt een leeromgeving waarin je onder andere de kans krijgt te schrijven voor een breed publiek. Tevens ontvang je voor het schrijven van een antwoord een passende financiële vergoeding. Deze vergoeding sluit aan bij de hoogte van je huidige salaris van de universiteit.

Aanmeldformulier antwoordspecialist Kennisrotonde

Na het invullen van dit formulier krijg je meer informatie over de rol van een antwoordspecialist en kan je op korte termijn aan de slag met het beantwoorden van vragen. We kijken uit naar de samenwerking!

Geslacht
Ik ben op dit moment...
Noem bij voorkeur specifieke expertisegebieden zoals ‘bewegen en leerprestaties’ of ‘ouderbetrokkenheid’, in plaats van algemene begrippen zoals ‘onderwijskunde'

Wilt u meer weten over de bescherming van uw persoonsgegevens? Lees dan de NRO privacyverklaring